fbpx

Het decemberpakket De Luxe bestaat uit 2 flessen van onderstaande 3 wijnen:

Malbec, rood:
Wat een topwijn! De druiven komen van de Tupungato Vineyard, een geweldige wijngaard die rijpe en volle trossen geeft. Dat komt mede door de leeftijd van de wijngaard en het klimaat want de Malbec druif, die zijn bakermat in Frankrijk heeft, voelt zich geweldig in dit klimaat: veel zonuren, koelte van de nacht en zeewind geven alles aan de druiven wat ze nodig hebben. De Franse Malbec heeft zelfs compleet het veld geruimd want er valt niet te tippen aan de Argentijnse variant! Een paarsgekleurde hippe maar stevige wijn die zeer goed gedijt bij rood vlees van de gril.

Sauvignon Blanc, wit:
De geur van passievrucht, meloen, citrus en zelfs een vleugje vanille (doordat een klein gedeelte kort op Frans eiken heeft gerijpt) springt je glas uit! In de smaak tref je steenfruit, citrus en tropisch fruit waarvan je lang mag nagenieten in de afdronk! Niet voor niets beoordeeld met 4,2 sterren op Vivino! Lekker bij alles wat uit de zee komt.

Semilion, witte dessertwijn:
De beste dessertwijn van Frankrijk komt uit Bordeaux. Semilion, de druif die zoete witte wijnen voortbrengt, komt alleen onder de juiste condities tot zijn recht en dat wil nou precies het geval zijn in de bekendste wijnstreek van de wereld. Deze fles bezit stuivend aroma van peer, perzik en citrus. De smaak is vol en zacht, met rijp fruit en een heerlijk natuurlijk zoet. Wijnen van Semiliondruiven hebben een laag zuurtegraad en passen daarom prima bij zoetigheid en pittige kaas!